Tiktok Tiktok Pinterest Twitter Youtube Facebook Instagram Location Close Close alternate Search Arrow Heart House Double Arrow cardboard Print
[email protected] - Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9 π.μ. έως τις 5 μ.μ.
Άνοιγμα
ασφαλής πληρωμή ανακαλύψτε τις προσφορές μας Παραγγείλετε τώρα και λάβετε εγκαίρως για το καρναβάλι!

Γενικοί όροι και προϋποθέσεις πώλησης


 

Αυτοί οι όροι ενημερώθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου 2023.

ΓΕΝΙΚΟΊ ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΈΣΕΙΣ ΠΏΛΗΣΗΣ

Το παρόν έγγραφο με τίτλο Γενικοί Όροι Πώλησης (ΓΟΠ) καθορίζει τους όρους που ισχύουν για τις πωλήσεις που συνάπτονται μεταξύ, αφενός, προσώπων που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν μια αγορά μέσω του Vegaoo. gr (/), εφεξής αναφερόμενη ως "ο πελάτης" και από την άλλη πλευρά, η εταιρεία SASU, της οποίας η έδρα βρίσκεται στη διεύθυνση Saint Quentin Fallavier 45 rue Santoyon 38070, εγγεγραμμένη στο RCS της Βιέννης με αριθμό 500 375 795 000 35, SASU με κεφάλαιο 60 000 €, της οποίας ο ενδοκοινοτικός αριθμός ΦΠΑ είναι FR17500375795, εφεξής αναφερόμενη ως "Vegaoo.gr".
Η εταιρεία JADEO FRANCE SASU μπορεί να τροποποιήσει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή. Οι αλλαγές θα τεθούν σε ισχύ μία ημέρα μετά την επικαιροποίησή τους.
Μόνο οι Όροι και Προϋποθέσεις που δημοσιεύονται μπορούν να εφαρμοστούν όταν κάνετε την παραγγελία σας. Ο πελάτης μπορεί να συμβουλευτεί τα ΓΟΣ στην ιστοσελίδα μας και να τα αποδεχθεί πριν από την τοποθέτηση μιας παραγγελίας.

Νομικές πληροφορίες

υτός ο δικτυακός τόπος www.vegaoo.gr δημοσιεύεται από την εταιρεία JADEO FRANCE SASU 45 rue Santoyon, 38070 Saint Quentin Fallavier, Γαλλία.

Εγγεγραμμένη στο RCS της Vienne με αριθμό 500 375 795 000 35.

Ο ενδοκοινοτικός αριθμός ΦΠΑ είναι FR17500375795

E-mail: [email protected]

Η υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών είναι στη διάθεσή σας από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός Τετάρτης) μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για λόγους εγρήγορσης. 

Ξενώνας: Alter Way

Siège social 1, rue Royale, Bat D, 227 Bureaux de la Colline, 92219 Saint-Cloud, Γαλλία

I. Οι τιμές μας

 

Οι τιμές μας αλλάζουν καθημερινά. Η προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι αγορών δεν σημαίνει ότι το προϊόν αυτό είναι δεσμευμένο ή ότι η τιμή του είναι κλειδωμένη. 

Όλες οι τιμές των ειδών αναγράφονται σε ευρώ συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων εκτός από τη συμμετοχή στα έξοδα αποστολής. Τα είδη θα τιμολογούνται σύμφωνα με τις τιμές που ισχύουν κατά τη στιγμή της καταχώρισης των παραγγελιών.

Τα είδη παραμένουν στην ιδιοκτησία του Vegaoo.gr μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος από το Vegaoo.gr. Το τίμημα πρέπει να καταβληθεί εξ ολοκλήρου με μία και μόνη πληρωμή.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται με "super promo" δεν θα μπορούν να επωφεληθούν από πρόσθετους κωδικούς έκπτωσης.

Το Vegaoo.gr διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές της ιστοσελίδας για προωθητικές ενέργειες, προσφορές ή άλλα.

II. Παραγγελίες

Η διαδικασία παραγγελίας έχει ως εξής:

-Επιλογή και προσθήκη στοιχείων

-Επιλογή της μεθόδου παράδοσης

-Αποδοχή του GCS

-Επιβεβαίωση καλαθιού 

-Εγγραφή ή σύνδεση στο www.vegaoo.gr

Επαλήθευση της διεύθυνσης χρέωσης και αποστολής -Επιλογή μεθόδου πληρωμής

Επιλογή τρόπου πληρωμής -Επιβεβαίωση αγοράς

-Επιβεβαίωση αγοράς

Ο πελάτης θα λάβει e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας.
Ο πελάτης θα λάβει ένα δεύτερο e-mail μετά την αποστολή του πακέτου με πληροφορίες παρακολούθησης.

Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.Vegaoo.gr οποιαδήποτε ημέρα και ώρα. Η Vegaoo.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να αρνηθεί οποιαδήποτε παραγγελία από πελάτη με τον οποίο υπάρχει διαφωνία σχετικά με την πληρωμή προηγούμενης παραγγελίας ή η οποία, κατά τη γνώμη της Vegaoo.gr, παρουσιάζει κάποιας μορφής κίνδυνο. Κάθε παραγγελία συνεπάγεται την αποδοχή των τιμών και της περιγραφής των ειδών που διατίθενται προς πώληση.

Η επικοινωνία με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών γίνεται στην αγγλική γλώσσα. 

Η Vegaoo.gr αναλαμβάνει να ανταποκριθεί στις παραγγελίες που λαμβάνει στην ιστοσελίδα μόνο στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων των ειδών. Σε περίπτωση που ένα ή περισσότερα είδη δεν είναι διαθέσιμα, η Vegaoo.gr αναλαμβάνει να ενημερώσει τον πελάτη το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να βρεθεί λύση για ακύρωση ή επιστροφή χρημάτων.

Δεν είναι δυνατή η τροποποίηση μιας παραγγελίας για την οποία έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή, δηλαδή δεν είναι δυνατή η αλλαγή, η προσθήκη ή η αφαίρεση ενός άρθρου μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Εάν ο πελάτης επιθυμεί να ακυρώσει την παραγγελία του, η Vegaoo.gr θα προχωρήσει στην ακύρωση και την επιστροφή της παραγγελίας.


Αυτή η ακύρωση είναι δυνατή μόνο εάν η παραγγελία δεν έχει ετοιμαστεί κατά τις ώρες λειτουργίας της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών της Vegaoo.gr. 


Οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας έχουν παρασχεθεί από τους προμηθευτές μας. Ορισμένες λεπτομέρειες, όπως τα χρώματα ή τα σχέδια, ενδέχεται να διαφέρουν, αλλά οι διαφορές μεταξύ των φωτογραφιών και των προϊόντων δεν είναι συχνές. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε διαβάστε τις περιγραφές των αντικειμένων. Εάν το προϊόν που παραλαμβάνετε διαφέρει από αυτό που διαφημίζεται, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email. Τα προϊόντα μας πωλούνται μόνο μέσω της ιστοσελίδας μας. Δεν προσφέρουμε την ενοικίαση κοστουμιών ή άλλων αξεσουάρ.


Ορισμένα προϊόντα μπορεί να αποτελούν μέρος μιας παρτίδας.

 

III. Αποστολή και παράδοση


TΟποιαδήποτε παραγγελία τοποθετηθεί στην ιστοσελίδα Vegaoo.gr θα ετοιμαστεί, εκτός εάν η πληρωμή δεν επαληθευτεί. Οι πιθανές τελωνειακές επιβαρύνσεις δεν επιβαρύνουν το Vegaoo.gr, επομένως βαρύνουν τον πελάτη..

Οι παραγγελίες που γίνονται τα Σαββατοκύριακα θα αποσταλούν τη Δευτέρα.

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει μεταξύ των ακόλουθων τρόπων παράδοσης:

DHL express 24/48 ώρες με 18,99€. 
Chrono DPD 5
/6 εργάσιμες ημέρες 10,38€. 

Για να μάθετε την αναμενόμενη ημερομηνία της παραγγελίας σας, μπορείτε να ελέγξετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα στο στάδιο του καλαθιού αγορών.
Προϊόντα όπως σπρέι, αεροζόλ, κανόνια κομφετί κ.λπ. δεν μπορούν να παραδοθούν από την DHL για λόγους αεροπορικής ασφάλειας.

 

Παραδίδουμε σε : 

Αττική, Πελοπόννησος, Δυτική Ελλάδα, Στερεά Ελλάδα, Θεσσαλία, Ήπειρος, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. 

Σημείωση: Δεν παραδίδουμε στα νησιά


IV. Πληρωμή
Οι αποδεκτές μορφές πληρωμής είναι:

 

- Τραπεζική κάρτα: Visa, MasterCard, πιστωτική/χρεωστική κάρτα.
Οι κάρτες American Express και Maestro δεν γίνονται δεκτές. 

- PayPal. Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή θα μεταφερθείτε στη σελίδα του Paypal. Θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης πληρωμής από το Paypal.

Πρόσθετο μέτρο ασφαλείας.   

Οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα άνω των 30 ευρώ πιστοποιούνται με το σύστημα 3-D Secure. Μόλις επικυρωθούν τα τραπεζικά σας στοιχεία, θα λάβετε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή της τράπεζάς σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να ταυτοποιηθείτε χρησιμοποιώντας έναν κωδικό πρόσβασης ή το δακτυλικό σας αποτύπωμα. Μόλις επικυρωθεί ο έλεγχος ταυτότητας, η παραγγελία σας θα οριστικοποιηθεί: θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με το 3-D Secure, επικοινωνήστε απευθείας με την τράπεζά σας. 

Η Vegaoo.gr διατηρεί το δικαίωμα να επαληθεύσει τα προσωπικά δεδομένα που κοινοποιεί ο πελάτης και να λάβει όλα τα μέτρα που θεωρεί απαραίτητα για να επαληθεύσει ότι τα τραπεζικά στοιχεία αντιστοιχούν στον κάτοχο της παραγγελίας, προκειμένου να αποφευχθεί οποιαδήποτε δόλια πληρωμή. Η επαλήθευση αυτή μπορεί να λάβει τη μορφή αιτήματος για απόδειξη ταυτότητας ή/και διεύθυνσης ή/και τραπεζικών εγγράφων (πιστοποιητικό ιδιοκτησίας λογαριασμού ή ακυρωμένη επιταγή). Η απουσία απάντησης από τον πελάτη σε ένα τέτοιο αίτημα εντός 2 ημερών από την υποβολή του αιτήματος από το Vegaoo.gr θα οδηγήσει αυτόματα στην ακύρωση της εν λόγω παραγγελίας, χωρίς να είναι δυνατή η εκ των υστέρων υποβολή οποιασδήποτε αξίωσης.
 
Επιπλέον, το Vegaoo.gr θα είναι ελεύθερο να προβεί στην άμεση ακύρωση οποιασδήποτε παραγγελίας που παρουσιάζει έναν ή περισσότερους παράγοντες κινδύνου δόλιας χρήσης τραπεζικής κάρτας.
 
Το Vegaoo.gr εφαρμόζει όλα τα μέσα για να διασφαλίσει την εμπιστευτικότητα και την ασφάλεια των δεδομένων που διαβιβάζονται μέσω της ιστοσελίδας www.Vegaoo.gr. Στο πλαίσιο αυτό, ο ιστότοπος χρησιμοποιεί μια ασφαλή πύλη πληρωμών τύπου SSL (Secure Socket Layer).

 

Εάν ο πελάτης επιθυμεί τιμολόγιο, πρέπει να εισάγει τα φορολογικά του στοιχεία κατά την εγγραφή του. Το τιμολόγιο είναι στη συνέχεια προσβάσιμο απευθείας από το λογαριασμό πελάτη σας. Δεν θα είναι δυνατή η αλλαγή των δεδομένων του τιμολογίου μετά την έκδοση του πρώτου τιμολογίου.

 

V. Καταπολέμηση της απάτης με τραπεζικές κάρτες

 

Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των πληρωμών, ο ιστότοπος Vegaoo.gr χρησιμοποιεί την ασφαλή υπηρεσία πληρωμών του τραπεζικού μας συνεργάτη CIC. Αυτή η υπηρεσία εφαρμόζει το πρότυπο ασφαλείας SSL. Τα εμπιστευτικά δεδομένα διαβιβάζονται απευθείας κρυπτογραφημένα στον διακομιστή της τράπεζας χωρίς να περνούν από τα φυσικά μέσα του εσωτερικού μας διακομιστή. Κάθε πληρωμή με τραπεζική κάρτα παράγει ένα αίτημα εξουσιοδότησης προς το δίκτυο τραπεζικών καρτών.

 

Η οντότητα που διαχειρίζεται την τηλεπληρωμή εκδίδει ηλεκτρονικό πιστοποιητικό που χρησιμεύει ως απόδειξη του ποσού και της ημερομηνίας της συναλλαγής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 1316 και επόμενα του γαλλικού αστικού κώδικα.


VI. Απόσυρση, επιστροφή και επιστροφή χρημάτων

 

Απόσυρση και επιστροφή ενός αντικειμένου:

Να κάνετε ανταλλαγή ή επιστροφή:

- συνδεθείτε στο λογαριασμό σας με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας

- μεταβείτε στην ενότητα Οι παραγγελίες μου/Κατεβάστε ή παρακολουθήστε μια επιστροφή ή ανταλλαγή, εντός 14 ημερών από την παραλαβή του πακέτου.

- Πρέπει να επιστρέψετε το προϊόν (τα προϊόντα) εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που θα μας ενημερώσετε για το αίτημά σας επιστροφής.

Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι καινούργια, αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους συσκευασία, άθικτα. Ένα κοστούμι μπορεί φυσικά να φορεθεί για να δοκιμαστεί, αλλά πρέπει να επιστραφεί στην προστατευτική του συσκευασία, αν δεν είναι κατάλληλο, με το χαρτόνι οπτικής του.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι τα ακόλουθα είδη δεν μπορούν να επιστραφούν ή να επιστραφούν για λόγους υγιεινής ή/και ασφάλειας

- είδη κατά παραγγελία

- εσώρουχα, μανκινί, μαγιό, κάλτσες, κολάν

- προϊόντα διατροφής

- πυροτεχνικά προϊόντα και δοχεία ψεκασμού

- προϊόντα μακιγιάζ και καλλυντικά συσκευασμένα για λόγους υγιεινής (όπως οδοντοστοιχίες, προϊόντα μακιγιάζ, κρέμες, κραγιόν, φακοί επαφής, ψεύτικες βλεφαρίδες) και ανοιγμένα μετά την παράδοση. Τέτοια προϊόντα μπορούν να επιστραφούν και να επιστραφούν μόνο υπό την προϋπόθεση ότι η προστατευτική συσκευασία ή το blister δεν έχει ανοιχτεί/αλλοιωθεί και είναι άθικτο κατά τη στιγμή της επιστροφής.
 

Οποιαδήποτε επιστροφή αγαθών πρέπει να απευθύνεται στη διεύθυνση : 
Vegaoo.gr
1Bis Rue le Chatelier
38090 Vaulx Milieu France 

 

Προκειμένου να διεκπεραιωθεί η επιστροφή πιο γρήγορα, σας ευχαριστούμε να κολλήσετε τους γραμμωτούς κώδικες κάθε διαχείρισης επιστροφής στη συσκευασία (κατά προτίμηση συγκεντρωμένους).

Σας ενημερώνουμε ότι τα έξοδα επιστροφής (βλ. διαδικασία επιστροφής) βαρύνουν τον πελάτη. Η επιστροφή πρέπει να γίνει μέσω ταχυδρομείου.

Η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με την παραλαβή του προϊόντος στις εγκαταστάσεις μας, εφόσον έχουν τηρηθεί οι όροι επιστροφής.

Ελαττωματικά προϊόντα

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, η Vegaoo.gr θα προβεί, ανάλογα με την περίπτωση, σε επισκευή, αντικατάσταση, μείωση του τιμήματος ή καταγγελία της σύμβασης, η οποία θα είναι δωρεάν για τον καταναλωτή και τον χρήστη. Επικοινωνήστε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παράπονό σας και τη διαδικασία.


Η Vegaoo.gr ευθύνεται για οποιαδήποτε έλλειψη συμμόρφωσης που γίνεται εμφανής εντός δύο ετών από την παράδοση. Ο καταναλωτής και ο χρήστης θα πρέπει να ενημερώσει τη Vegaoo.gr για την έλλειψη συμμόρφωσης εντός δύο μηνών από τότε που έλαβε γνώση αυτής, όπως αναφέρεται στο άρθρο 120 του αναθεωρημένου κειμένου του Γενικού Νόμου για την υπεράσπιση των καταναλωτών και των χρηστών (TRLGDCU).

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η Vegaoo.gr εμπορεύεται προϊόντα που έχουν διάρκεια ζωής μικρότερη των δύο ετών, και σύμφωνα με το άρθρο 116 του TRLGDU, εκτός αν αποδειχθεί το αντίθετο, θεωρείται ότι τα προϊόντα είναι σύμφωνα με τη σύμβαση, εφόσον πληρούν όλες τις απαιτήσεις που εκφράζονται παρακάτω:

α) Ότι ανταποκρίνονται στην περιγραφή του πωλητή και διαθέτουν τις ιδιότητες του προϊόντος που ο πωλητής παρουσίασε στον καταναλωτή με τη μορφή δείγματος ή μοντέλου.

β) ότι είναι κατάλληλα για τις χρήσεις για τις οποίες προορίζονται συνήθως τα προϊόντα του ίδιου τύπου.

γ) Έχουν τη συνήθη ποιότητα και απόδοση ενός προϊόντος του ίδιου τύπου που ο καταναλωτής και ο χρήστης μπορεί εύλογα να αναμένει, λαμβάνοντας υπόψη τη φύση του προϊόντος.

Επιστροφή των επιστροφών.

Κάθε προϊόν που επιστρέφεται σύμφωνα με τους γενικούς όρους επιστροφής επιστρέφεται εντός 14 ημερών από την ημερομηνία απόσυρσης. Η περίοδος αυτή παρατείνεται μέχρι την άφιξη των αγαθών στις εγκαταστάσεις της Vegaoo.gr ή μέχρι ο πελάτης να στείλει την απόδειξη παράδοσης των αγαθών. 
 
Στην περίπτωση παραγγελιών που έχουν πληρωθεί με την επιλογή της αντικαταβολής, η επιστροφή του ποσού θα γίνει με τραπεζικό έμβασμα. Για να γίνει αυτό, ο πελάτης πρέπει να δώσει τα τραπεζικά του στοιχεία στο λογαριασμό του Vegaoo.gr "Τα τραπεζικά μου στοιχεία".

VII. Εξυπηρέτηση πελατών

Εάν χρειάζεστε πληροφορίες ή έχετε κάποια ερώτηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών του Vegaoo.gr από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00, στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected], στέλνοντας μια επιστολή στη διεύθυνση Vegaoo.gr, Εξυπηρέτηση Πελατών, 45 rue Santoyon 38070 Saint Quentin Fallavier, Γαλλία.

Η επικοινωνία με την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών γίνεται στην αγγλική γλώσσα. 

VIII. Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα κείμενα, τα σχόλια, τα έργα, οι απεικονίσεις και οι εικόνες που δημοσιεύονται στο Vegaoo.gr υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα και δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας σε όλο τον κόσμο. Εν προκειμένω, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Διανοητικής Ιδιοκτησίας, επιτρέπεται μόνο η χρήση για ιδιωτικούς σκοπούς, εκτός εάν προβλέπεται από διαφορετικές ή ακόμη και περιοριστικές διατάξεις του Κώδικα Διανοητικής Ιδιοκτησίας.


Απαγορεύεται αυστηρά η αναπαραγωγή ολόκληρου ή μέρους του δικτυακού τόπου Vegaoo.gr χωρίς προηγούμενη συγκατάθεση.

IX. Ευθύνη

Η εταιρεία Vegaoo.gr δεν έχει καμία υποχρέωση να μεσολαβεί σε όλα τα στάδια της πρόσβασης στον ιστότοπο, της διεκπεραίωσης της παραγγελίας, της παράδοσης, της εξυπηρέτησης πελατών και των μετέπειτα υπηρεσιών. Το Vegaoo.gr δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο για οποιαδήποτε ενόχληση ή ζημία που σχετίζεται με τη χρήση του δικτύου Διαδικτύου, ιδίως σε περίπτωση διακοπής της υπηρεσίας, εξωτερικής εισβολής ή παρουσίας ιών υπολογιστών ή γεγονότων που θεωρούνται ανωτέρα βία, σύμφωνα με τη νομολογία.

 

X. Πολιτική απορρήτου και προστασία δεδομένων

 

Το Vegaoo.gr συλλέγει προσωπικά δεδομένα των πελατών που επισκέπτονται την ιστοσελίδα www.vegaoo.gr για τη χρήση cookies, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Το Vegaoo.gr χρησιμοποιεί cookies. Πραγματοποιείται η συλλογή δεδομένων:

-Όταν ο πελάτης δημιουργεί έναν λογαριασμό.

-Όταν ο πελάτης εγγράφεται στο ενημερωτικό δελτίο ή σε άλλες ειδοποιήσεις που προσφέρει το Vegaoo.gr.

-Όταν ο πελάτης πραγματοποιεί μια παραγγελία στον ιστότοπο.

-Όταν ο πελάτης επικοινωνεί με την Εξυπηρέτηση Πελατών της Vegaoo.gr.

-Όταν ο πελάτης συμμετέχει σε διαγωνισμό.

-Όταν ο πελάτης περιηγείται στον ιστότοπο και συμβουλεύεται ένα άρθρο.

-Όταν ο πελάτης μοιράζεται ένα άρθρο με έναν φίλο του στέλνοντάς το με email από τη σελίδα του άρθρου.

-Όταν ο πελάτης μοιράζεται ένα άρθρο μέσω Facebook, Google+, Twitter, Pinterest από την καρτέλα του άρθρου.

 

Εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπορείτε να διαγραφείτε ανά πάσα στιγμή επικοινωνώντας με την Υπηρεσία Πελατών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση [email protected].
 
Η χρήση δικών μας cookies ή cookies τρίτων δεν είναι απαραίτητη για τη λειτουργία του ιστότοπου και, ως εκ τούτου, απαιτεί τη συγκατάθεσή σας. Αυτά τα cookies επιτρέπουν την αναγνώριση των χρηστών του Vegaoo.gr, την αποθήκευση των ερωτημάτων τους και την εξατομίκευση των προσφορών για τους πελάτες μας. Μπορείτε να εκφράσετε τη συγκατάθεσή σας ή την αντίθεσή σας στη χρήση των cookies ρυθμίζοντας το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο ακολουθώντας τον οδηγό χρήσης.
 
Τα δεδομένα που συλλέγονται είναι απαραίτητα για την επεξεργασία και διαχείριση των παραγγελιών, καθώς και για την εμπορική σχέση μεταξύ της Vegaoo.gr και του πελάτη. Τα δεδομένα αυτά επιτρέπουν επίσης στη Vegaoo.gr να προσφέρει στον πελάτη εξατομικευμένες υπηρεσίες και να βελτιώνει τη συνάφεια των προσφερόμενων πληροφοριών.
 
Η Vegaoo.gr είναι υπεύθυνη για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων. Τα δεδομένα μπορούν να διαβιβαστούν στις εταιρείες και τους υπεργολάβους με τους οποίους η Vegaoooo.gr διαχειρίζεται την εκτέλεση των παραγγελιών και των υπηρεσιών που προτείνονται.
 
Ο χρήστης ενημερώνεται ότι αυτή η αυτοματοποιημένη επεξεργασία πληροφοριών αποτελεί αντικείμενο δήλωσης στην CNIL στις 29/06/2012 με αριθμό 9PH0438982Z. Σύμφωνα με το νόμο της 6ης Ιανουαρίου 1978, ο χρήστης έχει δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, τροποποίησης και διαγραφής προσωπικών δεδομένων. Οι χρήστες έχουν το δικαίωμα να ανακαλέσουν τη συγκατάθεσή τους για την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων ανά πάσα στιγμή με γραπτή ειδοποίηση που πρέπει να αποσταλεί στην έδρα της Vegaoo, με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας, επιλέγοντας ως θέμα την "Προστασία δεδομένων". Η άσκηση του δικαιώματος ανάκλησης της συγκατάθεσης έχει ως αποτέλεσμα την άμεση παύση της επεξεργασίας των εν λόγω προσωπικών δεδομένων και τη διαγραφή τους.
 
Το λογότυπο του συνεργάτη μας Idealo (idealo internet GmbH, Ritterstraße 11, 10969 Βερολίνο) είναι ενσωματωμένο στον ιστότοπό μας. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείται στον υπολογιστή σας στέλνει αυτόματα πληροφορίες στον διακομιστή Idealo. Οι πληροφορίες αυτές αποθηκεύονται προσωρινά για 7 ημέρες σε ένα αρχείο στον διακομιστή. Οι πληροφορίες συλλέγονται χωρίς τη δική σας παρέμβαση και αποθηκεύονται μέχρι την αυτόματη διαγραφή τους.

 

XI. Επίλυση καταγγελιών

 

Σας ενημερώνουμε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαθέτει ηλεκτρονική πλατφόρμα για την επίλυση νομικών διαφορών, η οποία είναι διαθέσιμη στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://ec.europa.eu/consumers/odr/. Μπορείτε να υποβάλλετε καταγγελίες μέσω της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την επίλυση νομικών διαφορών.

 

Καταχωρήσαμε με επιτυχία το αίτημά σας